Over Helm4u.nl - wie zijn wij?

Helm4u.nl is een online winkel waar je eenvoudig en voordelig een helm kan kopen, makkelijk online bestellen, veilig betalen en laten bezorgen in Nederland of België.

Helm4u.nl is een webshop speciaal voor helmen, zo hebben wij scooterhelmen, fietshelmen, crosshelmen en motorhelmen en zijn wij een specialist.

Bedrijfsgegevens :

Telefoonnummer: 085 303 48 58 (dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 - 14:00)
E-mailadres: Contactformulier
KvK-nummer: 02095235
Btw-identificatienummer: NL001443575B78
Adres: Kieler Bocht 69 1 - 9723 JA Groningen (magazijn, bezoek alleen op afspraak)

Bestelling afhalen of passen?

Op elke donderdag is het mogelijk om je bestelling op afspraak af te halen of om een helm te passen tussen 09:00 en 11:00 bij onze afhaalbalie in Groningen. Let op! Je dient eerst online te bestellen betalen hoeft daarbij niet gelijk, dat kan ook als je het afhaalt, maar het is wel noodzakelijk om eerst online te bestellen zodat we de onderdelen kunnen verzamelen en je dan inlichten welke donderdag je het af kan halen. Door deze beperkte afhaalmogelijkheden kunnen we besparen op personeel waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Als je een bestelling wil ophalen in Groningen betaal je uiteraard geen verzendkosten! Selecteer tijden het afrekenen 'Afhalen in Groningen' en plaats de bestelling. Als je order is verwerkt (op werkdagen meestal binnen 2 uur) ontvang je een e-mail met een verwachtte datum wanneer je de bestelling af kan halen, dit zal op een donderdag zijn, ongeacht op welke dag je besteld. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld op een woensdag besteld en dat we het niet redden om de eerstvolgende donderdag daarop (dag erna) je bestelling klaar te hebben om af te halen, je kan er dan vanuit gaan dat het doorschuift naar de volgende week, maar daarover informeren we je vrij vlot.

Afhalen alleen op donderdag tussen 09:00 en 11:00

Zoals gezegd is de afhaalbalie alleen geopend op donderdag tussen 09:00 en 11:00 in de morgen, en alleen op afspraak. Bestel eerst online! Het adres voor afhalen is; 'Kieler Bocht 69 1, 9723 JA Groningen'